Olin majatalossa jossa valitsin huoneen. Majatalo oli pitkä ja käytävän puolella oli monia huoneita. Olin astumassa yhteen niistä sisään kun vieressäni seisoi mies joka sanoi että valitettavasti tämä huone ei ole käytössa. Ihmettelin tätä näkyä.

1 Kor 4:2

... sitä tässä huoneenhaltijoilta vaaditaan että heidät havaitaan uskollisiksi

Huomaa että tämä ei ole pyyntö vaan käsky. Joiltakin puuttuu uskollisuus olla alamainen ja tottelevainen Yljälleen joka haluaa meidän palvelevan häntä eikä itseämme..sen tähden paimen psalmi sanoo ei minulta mitään puutu vaikka puuttuisi kaikki.

Kun Jeesus on kaikkemme emme mene hänen luokseen aina ensimmäiseksi pitkän listan kanssa. On eri asia jos käymme rukousta toistemme puolesta.Rakkaus unohtaa aina itsensä lähimmäisten hyväksi. Käyttämätön huone kuvaa myös leivisköitä. Jokaisella on joku lahja Jumalalta mutta monet seurakunnat ovat niin kangistuneita kaavoihin ja kaikki määrätty etukäteen niin ei ole ihme ettei Pyhä Henki liiku. Siellä ei kyllä jokainen voin antaa leiviskäänsä.

Kaikki puheet ja esiintyjät on etukäteen määrätty. Missähän se hengen vapaus ja virtaus on. Tuuli puhaltaa missä tahtoo. Miten kukaan voi määrätä miten tuuli puhaltaa ja missä . Kokeile ensin nyt vaikka ulkona kun tuulee ja määrää sitä minne sen pitäisi puhaltaa. Pyhän Hengen tuuli on Herran Sebaotin tuuli. Jumalan tuulta ei voi käskyttää. Uskonnollisuus kontrolloi mutta rakkaus aina rakentaa.

Matt 25:25

Ja peloissani minä menin ja kätkin leiviskäni maahan katso tässä on omani

Leiviskä joka oli piillotettu ei ollut tuottanut yhtään hedelmää. Ja Jeesus Jumala oli vihainen. On aika uskossa ottaa leiviskät esiin että tämä maamme saisi elävää leipää ja suolaa joka automaattisesti estää pahuuden voimien esiinmarssin ja joka voi antaa herätyksen maallemme.

Matt 25

Ja peloissani minä menin ja kätkin sinun leiviskäsi maahan ja katso tässä on omasi.

Heittäkää tuo kelvoton palvelija ulos pimeyteen siellä on itku ja , siellä on oleva itku ja hammasten kiristys