Olen nähnyt 2 kertaa näyn jossa Jeesus seisoi taivaassa(jotenkin hän seisoi aivan kuin taivaan reunalla) kädet ojennettuina. Näky oli selvä. Se kertoo että Hän tulee pian takaisin . Hän on JO LÄHTÖASENNOSSA.Hän odottaa kihlattuaan kotiin ja pian hän tulee meitä noutamaan.

Laulu:
Jeesus saapuu, kohta Taivas aukee.Seurakunta pilviin temmataan,
pois on silloin mainen tuska murhe, Herran omat kiittää Karitsaa.

KERTO: "OI MIKÄ PÄIVÄ ON TULEVA: JEESUS SAAPUU TAAS, TAIVAS AUKEAA.
OI AUTUUS SUURI, MITTAAMATON, KUN ME NÄÄMME JEESUKSEN"

Veljet, siskot, kohta päivä koittaa, alkaa juhla pelastettujen.
Joka valvoo rukoillen , hän voittaa, siksi katseen luomme Jeesukseen.
OI MIKÄ PÄIVÄ ON TULEVA...

Sielu kallis käänny Herran puoleen, Armon päivä kohta iltaan saa.
Tahdothan sä päästä juhlaan suureen? Siellä saat myös kiittää Karitsaa.
OI MIKÄ PÄIVÄ ON TULEVA....

Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin".
Mtt.24:29-31

"Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen".ja sanoi: "Katso, minä näen taivaat auenneina ja Ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella."


Room. 8:34 Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
Hebr. 12:2 silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.


Englanti (KJV 1789)
Ap.t. 7:56 And said, Behold, I see the heavens opened, and the Son of man standing on the right hand of God

Osa on lainattua tekstiä.