Otteita Virtoja erämaasta 20.1.2017

Suru on parempi kuin nauru sillä sydämelle on hyväksi on että kasvot ovat murheeelliset! Suru on Jumalan aura joilla hän kääntää kyntää sielun syvyyksiä että se tuottaisi runsaampaa hedelmää. Jumala ei koskaan käytä ketään hedelmällisessä työssä ennen kuin vasta sitten kun on saanut särkeä hänen sisimpänsä. Joosefilla oli enemmän surua kuin kaikilla Jaakobin pojilla yhteensä . Mutta hänestä tuli leivänjakaja kaikille kansoille!

Lisäyksiäni edelliseen: Vain Jumalan sana voi särkeä kivisydämen että siitä tulisi Jumalalle lihasydän. Se mikä on maailmassa on lihan himo, silmäin pyyntö, ja elämän korskeus se ei ole Isästä vaan maailmasta.

Olemme tässä maailmassa mutta emme elä tästä maailmasta vaan taivaasta Jeesuksen Golgatan työn kautta. Omin keinoin maailmasta ei voi luopua mutta onneksi Jumalalle on kaikki on Jumalalle mahdollista! Mutta kun saamme lihalle kärsimyksen kautta kuolla itsellemme Jumala tekee meidät hedelmälliseksi.

1Moos 41;52 Toiselle hän hän antoi nimen Efraim sillä hän sanoin Jumala on tehnyt minut hedelmälliseksi kärsimyksieni maassa (tuplahedellmälliseksi)

Tämä on minulle ja sinulle. Jos koet nyt kärsimyksien maassa olevasi. Kristus tulee tekemään sinut hedelmälliseksi juuri sitä varten joita varten hän on sinut valmistanut ja luonut. Elämäsi ei todellakaan ole turhaa. Anna Kaikkivaltiaalle johto kaikkeen elämääsi et voi tietää mitä ihmeellistä hän on sinulle varannut ja kuinka monelle saat olla siunaukseksi. Jos haluamme olla hänen opetuslapsiaan joskus on kärsimyksen aika. Muuten me olisimme ylimielisiä niitä kohtaan joita varten meitä Jumala on valmistanut

1 Kor 13:2.. minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon.. mutta minulla ei olisi rakkautta en minä mitään olisi.. suurin niistä on rakkaus.

Se kohdistuu ensin Jumalaan ja sitten lähimmäiseen viedäksemme sovituksen sinne mistä siitä ei vielä tiedetä. Ei kukaan tule Abba Isän muun muun kuin Jeesuksen kautta!

Vain Israelin kansalle hän sanoi että ettekö te ole kuin savea minun kädessäni. Vain uskoontulleet voivat olla savea jumalattomat eivät ole suostuneet käsiteltäviksi. Jumalalle on mahdotonta muotoilla sellaista sitä joka ei halua olla savea hänen kädessään. Kestä kestä kestä ystävä. Jeesus on tullut antamaan elämän ja yltäkylläisyyden. Ja kun saat kuulla Pyhän Hengen puhetta sydämessäsi et tiedä kuinka suuren ilon ja lohdutuksen se sinulle synnyttää. Rohkaisen sinua antaudu Jeshualle!