Saarnaaja 11:4 Joka tuulta tarkkaa ei kylvä ja joka pilviä pälyy leikkaa!

Jes 28:4 AINAKO KYNTÄJÄ VAIN KYNTÄÄ, kun olisi kylväminen, ainako vakoaa ja äestää maatansa!

Jes 28:26 Hänen Jumalansa on neuvonut hänelle oikean tavan ja opettaa häntä.

Jes 28:29 Tämäkin on tullut Herralta Sebaotilta, hänen neuvonsa on ihmeellinen ja ymmärryksensä ylen suuri

Matt 9:38 Rukoilkaa siis elon Herraa että hän lähettäisi TYÖMIEHIÄ ELONKORJUUSEEN!

Voit tietysti kutsusta kieltäytyä mutta vapaa tahto on ennen kaikkea uskovilla. Jumala ei pakota kihlattuansa asioihin mikä pitäisi olla hänelle ilo eli ilosanoman vieminen.

Uskon päämäärä on sielujen pelastus. Eikä keskittyminen omiin siunauksiin. Mitä enemmän Jumalan valtakunta tulee sinun kauttasi esiin sitä enemmän saat ne siunaukset myös itsellesi koska raamattu lupaa Hän antaa mitä vanhurskaan sydän halajaa.

Jumala sinut lahjoillaan palkitsee mutta jos itse hankit aina sen mitä tarvitset, älä väitä että ne tulee Jumalalta. Lahjaa ei voi itse hankkia. Lahja tulee aina joltakin toiselta. Sama on armolahjojen laita. Et saa niitä keneltäkään muulta kuin lahjan jakajalta Jeesukselta. Opiskelemalla et voi saada virkaa Kaikkivaltiaalta. Elämää et voi opiskella kurssilla se tulee Jumalalta ja kasvat hänen aikataulussaan. Kun suostut hänen opettettavakseen se voi tapahtua nopeasti riippuu vapaasta tahdostasi.

Hän sanoo enkö minä pitäisi teistä huolen. Jos todella Pyhä Henki on sinussa keskityt aivan kaikkeen muuhun kuin itseesi. Oletko Pyhällä Hengellä täytetty , mieti mitä tuli saa aikaa ja jos se sinut on täytetty tulella et kyllä toimettomana pysy se on mahdottomuus. Tutki mitä tuli saa aikaan. Jos et koskaan avaa suutasi luulet Herran hoitavan kaiken voit olla varma ettei tuli pala se tarvitsee tuulen joka pitää tulen hehkuvana. Jos suusi luukku on kiinni voit kokeilla puita pesässä ilman että avaat luukun. hyvin yksinkertaista. Koskee myös Hengen tuulta.

Joh 1:7 Hän tuli todistamaan valkeudesta että KAIKKI uskoisivat HÄNEN KAUTTANSA

Joh 14:6 Jeesus sanoi hänelle: Minä olen TIE,TOTUUS ja ELÄMÄ, EI KUKAAN TULE ISÄN TYKÖ MUUTOIN KUIN MINUN KAUTTANI.

Kiitos El Sheli (minun Jumalani) että vaikka pimeys peittää maan näemme sydämen silmin uuden Jerusalemin sisimmässämme.

Luukas 17:21...Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä.

Efes 2:6...yhdesssä Hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksesssa

Hebr 11:16 Sentähden Jumala ei häpeä vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa silä Hän on valmistanut heille kaupungin.

Herra anna sydän joka sanoo Jesajan lailla

Jes 6:8 ...Katso, tässä minä olen, lähetä minut.

Anna usko että laulusta: Vain pisara Jeesuksen verta ja syyllisyys pyyhitään pois. Jokaisen ihmisen kohdalla joka niin haluaa.

San 11:30 ..viisas voittaa sieluja

Dan 12:3 Ja taidolliset loistavat niin kuin taivaanvajvuus loistaa ja ne jotka MONTA VANHURSKAUTEEN SAATTAVAT NIIN KUIN TÄHDET AINA JA IANKAIKKISESTI.

Anna meille Aabrahamin usko että meillä tulee olemaan jälkeläisiä (todistuksen kautta Kristuksesta) kuin tähtiä taivaalla. Jokainen ihminen on Jumalan kuva. Älä katso missä tilasssa hän on katso mitä Jumala voi tehdä ja usko myös siihen. Mene ja todista!

Room10:15 Ja kuinka kukaan voi julistaa ellei ketään lähetetä? Kuinka kukaan voi kuulla jos kukaan ei julista

Jes 61:1,2 Herran Henki on minun päälläni , sillä hän on voidellut julistamaan ilosanomaa nöyrille lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä julistamaan vangituille vapautta ja kahlituille kirvoitusta

julistamaan Herran otollista kostonpäivää, LOHDUTTAMAAN KAIKKIA MURHEELLISIA!

Hes 34:16 Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa , heikkoja vahvistaa, mutta lihavat ja väkevät minä hävitän. Minä kaitsen niitä niin kuin oikein on.

Mal 4:4 Muistakaa minun palvelijani Mooseksen laki jonka minä Hoorebilla hänelle säädin Israelia varten käskyiksi ja oikeuksiksi

Kihlatulle 10 käskyä ei pitäisi olla taakka sillä ne myös varjelevat elämää jos se on sinulle taakka kysy miksi se on sitä!

Mal 4:6 Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen etten minä tulisi ja löisi maata vihkisi sitä tuhon omaksi.

Juuri ne jota ovat tässä maailmassa orpoja ja isättömiä Jumala tulee koskettamaan ensin Abba isän rakkaudella ja seurakunnan heräämiseen todelliseen pyhien perheeseen!

Vielä ei ole Herran päivä joten älä kuvittele tallaavasi vielä jumalattomia , vielä on sovituksen virka uskovilla.

Luuk 9:54..Herra tahdotko niin että tuli taivaasta tulkoon alas ja hävittäköön heidät. mutta Hän kääntyi ja nuhteli heitä

Jos Jumalan rangaistukset Kaikkivaltiaan huoleksi. Sinä et rankaise jumalatonta maailmaa. Sinulla ei ole kuin sovituksen virka jos se ei kelpaa et ole ymmärtänyt veren evankeliumia!

Puhdistus täytyy lähteä omasta perheestä ( seurakunnasta) ei jumalattomista koska raamattu sanoo

1 Kor 5:12,13 Sillä onko minun asiani tuomita niitä jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä jotka ovat sisäpuolella.

Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala. Poistakaa keskuudesta se, joka on paha.

( ihminen joka ei halua tehdä parannusta syntielämästä seurakunnassa )