60:1 Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee, ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi.
60:2 Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, mutta sinun ylitsesi koittaa Herra, ja sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa.
60:3 Kansat vaeltavat sinun valkeuttasi kohti, kuninkaat sinun koitteesi kirkkautta kohti.
60:4 Nosta silmäsi, katso ympärillesi: kaikki nämä ovat kokoontuneet, tulevat sinun tykösi; sinun poikasi tulevat kaukaa, sinun tyttäriäsi kainalossa kannetaan.
60:5 Silloin sinä saat sen nähdä, ja sinä loistat ilosta, sinun sydämesi sykkii ja avartuu, kun meren aarteet kääntyvät sinun tykösi, kansojen rikkaudet tulevat sinulle.


Mitä pimeämpää on sitä loisteliaammin lamppu palaa. Se on Kristuksen valo. Tämä on myös meille uskoville. Sydämeltään ympärileikattu on oksastettu jaloon viinipuuhun yhdessä Israelin kanssa. Joten lopetetaan valon laittaminen pahvilaatikkoon piiloon.

Ei korkealla vuorella oleva kaupunki voi olla piilossa. Me uskovat emme ole kutsutut pimenevässsä maailmassa kätkemään Kristus valoa.

Meren aarteet eivät ole muita kuin ihmissieluja jotka ovat myrskyisällä merellä.

Joten kalaan eikä hutkita toisia kalastajia samassa veneessä vaan meidät on kutsuttu kalastamaan yhteistyössä. Ei sitä opetuslapsetkaan Genesaretista yksi ihminen niitä verkkoja nostanut.

Kun Jumala sanoo heitä verkot mereen tee se niin saat valtavan kalansaaliin kristukselle.