Apostolien Teot 19:15

Jotkut uskovat ovat keskittyneet ajamaan ulos olemattomia henkiä. Jotkut ajavat ulos kertaheitolla ulos koko maasta masennuksen ja uskonnollisuuden henkiä. Kellään ei ole valtuutusta tähän. Sitä ei tehnyt edes Jeesus.

Kuvitellaan että hoidellaan henget pois ja se oli siinä. Tämmöinen ihminen on kadottanut mitä on olla perheessä (Jumalan perheessä) Masentunut ihminen tarvitsee lähimmäisen joka tukee ja lohduttaa Jumalan sanalla. On niin helppo ajaa vain ulos masennuksen henget eikä asettua ihmisen rinnalle häntä auttaen ja tukien.

Ihminen ei ole pelkkä henkiolento. Ihmisellä on myös sielu ja ruumis. Kuten pelastusarmeijassa sanotaan soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa. Pahuus poistuu meistä vain katsomalla Häntä jolla Ainoalla on kirkkaus.

Jeesus ei etsinyt pahoja henkiä. Ne paljastivat itse itsensä huutaen , kaatuen ja väkivältaisesti käyttäytymällä. Raamatusta ei löydy yhtäkään esimerkkiä demonisesta voimasta joka ei olisi demonstroitunut selvästi mainituilla esimerkeillä. Demoninen henki ei lähde yskimällä niin kuin eräässä raamattukoulussa opetettiin. Opetuksen jälkeen rukouspalvelussa puolet raamattukoululaisia yski edessä. Oli varmaan niitä henkivaltoja niin paljon.

Täytyy ymmärtää millainen taistelun taso meille sopii ja onko meillä valtuutusta ja koulutusta siihen Jumalalta. Armolahjoja ja raamatun sisällisesti tuntemista ei voi opetella missään koulussa. Kaikki pitää käydä henkilökohtaisesti läpi joka raamatunlause jonka luet muuten se on vain pelkkää pään tietoa. Armolahjat jakaa Jeesus Kristus. Hän on seurakunnan Pää.

Room 12:15 Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa.