Kun olet ottanut Kristuksen vastaan elämääsi kaikki vanha on kadonnut. Sinulla ei ole lupa niitä muistella enää koska Jumala on heittänyt ne merten syvyyksiin miksi muistelisit niitä tai kirjoittaisit kirjan menneistä teoistasi.

Jeesus on esimerkki todistuksesta. Hän todisti vain valkeudesta .Hän on itse Jumalan sana, Valoa ei laiteta vakan alle vaan niin että se loistaa kaikille. Siis todista raamatusta koska se on itse profetian Henki itse Jumalan sanallakin on puhdistava vaikutus ihmisten elämään.

Sen huomaat todistaessasi kuinka syntinen ihminen usein vastustaa Jumalan sanaa ja Jeesusta Kristusta.

Jes 1:9 Ellei Herra olisi jättänyt meille jäännöstä olisi meidän käynyt pian kuin Sodoman olisimme tulleet Gomorran kaltaiseksi.

Ilman Jumalan Pyhää Henkeä emme pysty vastustamaan pahaa Jeesuksen veri tekee sen.

2 Kor 5:17 Siis jos joku on Kristuksessa niin hän on uusi luomus se mikä on vanhaa on kadonnut katso uusi on sijaan tullut

Jumalan armon suuruutta vain mä todistan. TPyhän Jeesuksen voima on ihmeellinen ylivertainen. Kiitos Karitsalle Jeesukselle Kristukselle

Miika 7:19 Hän armahtaa meitä jälleen polkee maahan meidän pahat tekomme. Kaikki heidän syntinsä sinä heität merten syvyyksiin.

Kiitos Jeesus!